Фотовернісаж «Квіти, долі і характери»

Батьківська категорія: Новини

Не любити навколишній світ неможливо. Адже це – і сонце, і небо, і спів пташок, і приголомшлива краса рослин і тварин. Природа  таїть в собі безліч загадок, які досліджували протягом віків. Її досі продовжують вивчати вчені, знаходячи все більше цікавих даних про живі організми.

«Людині для життя потрібні сонце, воля і маленька квіточка», – сказав колись видатний казкар Ганс Крістіан Андерсен. І справді, квіти супроводжують нас протягом усього нашого життя: зустрічають при народженні, втішають у старості, радують на весіллях, іменинах, святкуваннях…

Яка жінка не любить квіти? Але ж і квіти відповідають нам взаємністю! Троянди, хризантеми, гладіолуси, орхідеї і навіть непримітні ромашки - всі вони радують око, гріють серце, особливо якщо подаровані коханою людиною.

Але не всі знають, що за улюбленими квітами можна визначити риси характеру та сказати про вподобання красунь.

З метою поглиблення знань про природу, розвитку почуття відповідальності за неї, заохочення до вивчення природничих наук, в рамках декади  циклової комісії викладачів природничих наук з методиками навчання, викладачем Жовбою О.А. підготовлено фотовернісаж «Квіти, долі і характери».

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я