Новини коледжу

Новини коледжу

Правова освіта для студентів коледжу

Батьківська категорія: Новини

Виховання громадянина базується на принципах гуманізму й патріотизму. Тобто, належне виховання молоді має спрямовуватися на те, щоб вона могла захищати права своєї нації та володіти базою знань для захисту своїх громадянських права.

Детальніше: Правова освіта для студентів коледжу

Змагання зі стрітболу

Батьківська категорія: Новини

02.02.2023 року в коледжі відбулися змагання зі стрітболу серед команд студентів І, ІІ, ІІІ, курсів та командою викладачів. Наші студенти показали відмінну фізичну та технічну підготовку, проявили високі моральні якості: волю до перемоги, силу духу та наполегливість.

Детальніше: Змагання зі стрітболу

Обмін досвідом – шлях до професійного зростання

Батьківська категорія: Новини

Український патріотизм як цілісне явище ще формується, тому головною задачею кожної освітньої ланки є формування доброї, гуманної, справедливої  людини, яка понад усе цінує рідну землю й мову, знає і поважає символи держави, шанує історію і дбає про майбутнє. Нині Україна потребує патріотично налаштованого молодого покоління, а надто, педагогів, адже саме  вони мають стати прикладом для своїх вихованців, оволодіти уміннями створювати освітнє середовище для розвитку громадянина-патріота своєї держави.

Детальніше: Обмін досвідом – шлях до професійного зростання

Декада циклової комісії соціально – економічних дисциплін

Батьківська категорія: Новини

Важким видався 2022 рік для нашої держави. Військова агресія російської федерації зламала тисячі людських доль, завдала страшних руйнувань нашим містам і селам. Не оминули ці біди і наш заклад. Проте життя коледжу не зупинилося. Протягом першого семестру в умовах дистанційного навчання в режимі онлайн були проведенні перші заходи нашої декади.  20 листопада в умовах дистанційного навчання для викладачів та студентів коледжу був проведений урочистий онлайн -  захід до Дня Гідності та Свободи «Вільні творять майбутнє». Сумною сторінкою в історії нашого народу став Голодомор 1932 – 33 років, тому щороку ми вшановуємо пам'ять жертв цієї страшної трагедії.  24 листопада за участі викладачів та студентів був проведений урочистий онлайн -  захід   Пам’яті жертв Голодомору.

Детальніше: Декада циклової комісії соціально – економічних дисциплін

Країнознавча вікторина «Quiz on Ukraine»

Батьківська категорія: Новини

01 лютого 2023 року в рамках декади циклової комісії іноземних мов викладачем англійської мови Олегом КАРПЕНКОМ  проведено країнознавчу вікторину «Quiz on Ukraine» між студентами 211 та 311 груп. Під час заходу студенти відповідали  на запитання з різних категорій, а саме: історичні події, видатні особистості, географія, міста, водні ресурси. Учасники вікторини перевірили та поглибили свої знання про минуле та сьогодення нашої держави,  розвивали зв’язне мовлення, творчість, уміння висловлювати свої думки іноземною мовою. Час промайнув швидко й цікаво. За кількістю набраних балів перемогли студенти 211 групи.

Детальніше: Країнознавча вікторина «Quiz on Ukraine»

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я