Новини коледжу

Новини коледжу

ДСНС інформує населення

Батьківська категорія: Новини

Державна служба України з надзвичайних ситуацій інформує про небезпеки соціального характеру й пропонує ознайомитися з діями в разі терористичного акту, перестрілки, захоплення транспорту.

https://dsns.gov.ua/uk/abetka-bezpeki-1/nebezpeki-socialnogo-xarakteru/diyi-v-razi-teroristicnogo-aktu-perestrilki-zaxoplennya-transportu

Морально-етичне щеплення. Культура спілкування та поведінки

Батьківська категорія: Новини

«Єдина справжня розкіш на світі –

це розкіш людського спілкування»

Антуан Сент-Екзюпері

Мистецтво спілкування одна з головних здібностей людини, вона піднімає її над усім живим і робить людиною! Уміння говорити, слухати важ­ливі умови взаєморозуміння. Немає у світі зброї, сильнішої за слова. Недаремно говорять, що словом людським можна зсунути гору з місця. Словами борються, словами люблять, словами ненавидять, словами вбивають, словами творять величезні справи в історії людства.

Детальніше: Морально-етичне щеплення. Культура спілкування та поведінки

Обмін досвідом з метою ефективної реалізації програми «Впевнений старт»

Батьківська категорія: Новини

Сучасні вихователі мають можливість обирати програму, згідно до якої здійснюватимуть  розвиток дітей дошкільного віку. Особливо цікавою, змістовною, яка враховує  особистісний розвиток  дитини,  стратегічний курс розвитку системи освіти України є програма «Впевнений старт». Які компоненти включає програма? Як практично використовувати книгу дошкільника, додаткові матеріали? На ці та інші питання під час гостьової лекції дала відповіді Людмила Капелько завідувач відділення середньої і дошкільної освіти, викладач фахових дисциплін ВСП «Професійно-педагогічний фаховий коледж Глухівського НПУ ім..О. Довженка». Зустріч проходила в онлайн форматі зі студентами та викладачами КЗ СОР «Лебединський педагогічний фаховий коледж імені А.С.Макаренка».

Детальніше: Обмін досвідом з метою ефективної реалізації програми «Впевнений старт»

Дбаймо про свою безпеку

Батьківська категорія: Новини

Враховуючи підвищений ризик знаходження вибухонебезпечних предметів та дистанційно вставлених мін, працівники КЗ СОР «Лебединський педагогічний фаховий коледж імені А.С. Макаренка» 1 березня 2023 року провели  зустріч з представниками громадської організації з питань мінної безпеки та поводження з вибухонебезпечних предметів. Зустріч дала змогу більш детально проаналізувати питання збереження здоров’я та життя в зонах підвищеної небезпеки.

Детальніше: Дбаймо про свою безпеку

Онлайн заняття проєкту START UP Teacher Academy «Школа майбутнього педагога»

Батьківська категорія: Новини

Комунальний  заклад Сумської обласної ради  «Лебединський педагогічний фаховий коледж імені А.С.Макаренка» продовжив роботу проєкту START UP Teacher Academy «Школа майбутнього педагога».

Чергове заняття відбулося 21.02.2023 року.  До  зустрічі, яка проводилася в онлайн форматі,  долучилися учні 9,11 класів.

Детальніше: Онлайн заняття проєкту START UP Teacher Academy «Школа майбутнього педагога»

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я