Новини коледжу

Новини коледжу

Змагання з настільного тенісу

Батьківська категорія: Новини

Уже стало традицією на початку жовтня у стінах Лебединського педагогічного фахового коледжу проводити змагання з настільного тенісу. Ось і цього року, не зважаючи на те, в яких умовах живе і працює наша держава, наше місто, наш заклад освіти, 03 жовтня 2023 року відбулися змагання з настільного тенісу серед юнаків і дівча  в особистій першості. У змаганнях взяли участь усі охочі.

Детальніше: Змагання з настільного тенісу

Осінь-fest

Батьківська категорія: Новини

Осінь – чарівна, золота пора, яка своєю красою надихає на створення чогось прекрасного. У переддень Дня працівників освіти та Дня захисників і захисниць України в коледжі відбулася виставка осінніх композицій,  проведення якої вже стало доброю традицією в нашому закладі освіти. 

Детальніше: Осінь-fest

Година психолога у гуртожитку зі студентами 1 курсу «Приємно познайомитися»

Батьківська категорія: Новини

Адаптаційний період першокурсників у гуртожитку - це важливий етап їхнього життя. Студенти, потрапивши  в нове соціальне та освітнє середовище, вперше відчувають себе відокремленими від сім'ї та батьківської підтримки.

Детальніше: Година психолога у гуртожитку зі студентами 1 курсу «Приємно познайомитися»

Олімпійський урок

Батьківська категорія: Новини

27 вересня 2023 року в стінах Комунального закладу «Лебединський педагогічний фаховий коледж імені А.С. Макаренка» відбувся Олімпійський урок на тему «О спорт – ти мир!!!»

Олімпійський урок – це особливий захід, який дає можливість не лише популяризувати спорт, а й виховувати молодь, справжніх громадян незалежної країни на олімпійських цінностях, формувати націю патріотів,  яка перемагає та досягає своєї мети. І сьогодні важливо, аби зростало молоде покоління, яке буде продовжувати славетні традиції українського спорту.

Детальніше: Олімпійський урок

ПЛЕКАЙМО УКРАЇНИ СЛАВУ!

Батьківська категорія: Новини

День працівників освіти та День захисників і захисниць України  - ця свята, які об’єднали велику коледжу родину на благодійні концертній програмі.

Від студентів студентська держава «ОЛЕАНДА» висловлювала слова вдячності викладачам, педагогічним працівникам і всім, чиє покликання бути ВЧИТЕЛЕМ. Найбільше щастя для викладачів – бачити в своїх студентах гідних громадян нашої України, гуманних педагогів, компетентних соціальних працівників. Адже на викладачів нашого коледжу покладається велика відповідальність – навчити бути ВЧИТЕЛЕМ.

Детальніше: ПЛЕКАЙМО УКРАЇНИ СЛАВУ!

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я