Новини коледжу

Новини коледжу

Змагання з бадмінтону

Батьківська категорія: Новини

У стінах спортивної  ігрової зали КЗ «Лебединський педагогічний фаховий коледж імені А.С.Макаренка» відбулися парні  змагання з бадмінтону серед  юнаків та дівчат закладу. Студенти, показавши відмінну фізичну та технічну підготовку, високі моральні-вольові  якості, підтвердили високий рівень, виборовши почесні місця.

Детальніше: Змагання з бадмінтону

День української писемності та мови

Батьківська категорія: Новини

Мова – важлива ознака національної ідентичності, культури й історії народу. Ліна Костенко наголошує: «Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову. Ми повинні бути свідомі того, що мовна проблема для нас актуальна і на початку ХХІ століття. І якщо ми не схаменемося, то матимемо дуже невтішну перспективу».

Детальніше: День української писемності та мови

Все починається з добра, все починається з любові… (В.О.Сухомлинський)

Батьківська категорія: Новини

Пріоритетним завданням роботи Лебединського педагогічного фахового коледжу є здійснення якісної професійної підготовки здобувачів освіти.  Компетентне виконання педагогічної діяльності можливе через оволодіння вміннями та навичками, які формуються у студентів коледжу в процесі проходження педагогічної практики. Практична підготовка студентів спеціальності 013 Початкова освіта розпочинається з проходження  позанавчальної виховної педагогічної практики.

Детальніше: Все починається з добра, все починається з любові… (В.О.Сухомлинський)

НЕХАЙ ЛЮДИНА ДОБРО ПРИНОСИТЬ, БО СВІТ НАВКОЛО ЛЮБОВІ ПРОСИТЬ 

Батьківська категорія: Новини

 

26 жовтня 2023 року студенти 111 групи під керівництвом наставника    Людмили  БІДНОЇ провели  відкрите  засідання «Університету культури поведінки» для здобувачів освіти І курсу з теми «Нехай людина добро приносить, бо світ навколо любові просить».  

Упродовж  заходу присутні були замиловані виразним словом ведучих  Вікторії ГУРЛАЙ та Анастасії ЖЕЛЄЗНОЇ,  зворушливим прочитанням поезій Маргаритою КАПУСТОЮ та Лілією ТАРАСПОЛЬСЬКОЮ.

Детальніше: НЕХАЙ ЛЮДИНА ДОБРО ПРИНОСИТЬ, БО СВІТ НАВКОЛО ЛЮБОВІ ПРОСИТЬ 

МАРАФОН З РОЗВ´ЯЗУВАННЯ РІВНЯНЬ

Батьківська категорія: Новини

Назва Марафонський біг пов'язана з легендою про давньогрецького воїна Фідіппіда, який пробіг із поселення Марафон до Афін, щоб принести звістку про перемогу греків над персами у Марафонській битві.

36 студентів відгукнулися на пропозицію викладача Долі Людмили Миколаївни і сім днів працювали за програмою марафону.

Детальніше: МАРАФОН З РОЗВ´ЯЗУВАННЯ РІВНЯНЬ

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я