Новини коледжу

Новини коледжу

Міжнародний день студента

Батьківська категорія: Новини

Безвихідних ситуацій не буває

Батьківська категорія: Новини

Однією з нагальних проблем нашого суспільства є проблема суїциду серед дітей та  підлітків, яка ще більш загострюється внаслідок травмуючих подій, обумовлених збройною агресією російської федерації. Питання профілактики суїцидальної активності серед дітей та підлітків було розглянуто  на засіданні циклової/методичної комісії класних керівників/ наставників студентських академічних.  Практичний психолог Оксана ХОМИШЕНКО ознайомила наставників студентських груп із рекомендаціями щодо профілактики суїцидальної поведінки серед здобувачів освіти,  які містять інформацію про  основні причини та ознаки суїцидальної поведінки підлітків.

Детальніше: Безвихідних ситуацій не буває

Герої не вмирають!

Батьківська категорія: Новини

Пекучий біль і гіркий смуток війни чорним крилом торкнувся нашої Лебединської громади.

Загинув захисник України, випускник 2007 року Лебединського педагогічного фахового коледжу імені А.С. Макаренка спеціальності   Середня освіта (Фізична культура) Старіченко Едуард.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, та нехай добрий, світлий спомин про захисника стане сильнішим за смерть та назавжди залишиться у нашій пам’яті.

Детальніше: Герої не вмирають!

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПРОСТІР «ЗБАГАЧУЙМОСЯ ЩОДНЯ»

Батьківська категорія: Новини

З 30 жовтня до 10 листопада 2023 року, упродовж декади  викладачів циклової комісії української мови і літератури, зарубіжної літератури,  на стендовому паркані був представлений інформаційний простір за такими рубриками: «Мовне кафе», «(Не)весела історія про українську мову», «Читацький постерний бум».

Детальніше: ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПРОСТІР «ЗБАГАЧУЙМОСЯ ЩОДНЯ»

Конкурс імені Тараса Шевченка

Батьківська категорія: Новини

«Борітеся — поборете, вам Бог помагає,

за вас правда, за вас слава і воля святая».

Т.Шевченко

 

Тарас Шевченко для багатьох поколінь був і залишається справжнім національним пророком, символом високих духовних можливостей української людини. Його спадщина – це «велика книга мудрості, книга любові до України». Слово Шевченка  невмируще й потужне, а сила заповітів – живильна й невичерпна.

Детальніше: Конкурс імені Тараса Шевченка

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я