Новини коледжу

Новини коледжу

Сучасні виклики у викладанні суспільних дисциплін

Батьківська категорія: Новини

Сьогодні молодь мусить володіти не лише  фаховими знаннями, а й умінням їх використовувати у найсучаснішому середовищі. Пріоритетним завданням кожного освітнього закладу – є навчання і виховання   особистості, яка зможе самостійно вирішувати складні політичні, економічні, соціальні, культурні та інші проблеми.

Важлива роль у цьому відводиться суспільним наукам, які формують особистість студента відповідно до сучасних і реальних вимог нашого суспільства, навчають його критичному, історико-філософському мисленню, формують навички політичного і соціально-економічного аналізу процесів, що відбуваються  тощо.

Детальніше: Сучасні виклики у викладанні суспільних дисциплін

Вшанування пам’яті жертв голодомору

Батьківська категорія: Новини

Одним із найжорстокіших злочинів сталінізму проти українського народу був голодомор 1932-1933 років. Безпосередньо його причиною було насильницьке вилучення хліба в селян, яке переросло у справжній геноцид проти українського народу. Крім вилучення власне хліба в Україні були запроваджені натуральні штрафи. Селами рискали буксирні бригади, які відбирали все їстівне в напівживих людей.  Влада взяла на себе конфіскацію продовольчих товарів. За крадіжку колгоспної чи кооперативної власності передбачався розстріл або позбавлення волі терміном не менш, як 10 років із конфіскацією майна. І це в той час, коли люди пухли із голоду…

Детальніше: Вшанування пам’яті жертв голодомору

Обізнані – значить захищені

Батьківська категорія: Новини

Життя саме по собі є безперервним уроком. Дорослішаючи, ми набуваємо досвіду, вчимося долати труднощі та робимо  висновки.  Але  інколи життєві уроки переплітаються з такими ситуаціями, які неможливо вирішити без сторонньої допомоги. І саме в цих ситуаціях головне – не мовчати та бути впевненим, що безвихідних ситуацій не буває.

Детальніше: Обізнані – значить захищені

Акція «Біла стрічка – символ захисту жінок»

Батьківська категорія: Новини

25 листопада у світі відзначають «День Білої Стрічки», який відкриває міжнародну акцію «16 днів проти насильства».

Дуже важливо, щоб кожен з нас усвідомив, що насильство проти жінки – це не міф, а реальна проблема, від якої навіть сьогодні, у XXI сторіччі, потерпають українські жінки. Символом проти всіх форм насильства над жінками є біла стрічка.

Детальніше: Акція «Біла стрічка – символ захисту жінок»

Презентуємо педагогічний досвід

Батьківська категорія: Новини

Педагогічний досвід є важливим елементом загальної культури педагога, в якій відображаються знання, вміння, навички та індивідуальні риси його особистості, постійно розвиваючись, збагачуючись протягом усієї педагогічної діяльності. Відповідно до Положення про атестацію педагогічних працівників, викладачі, що атестуються, повинні презентувати свій педагогічний досвід.

Детальніше: Презентуємо педагогічний досвід

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я