«Чиста Україна – чиста Земля»

Батьківська категорія: Виховання

Загальноучилищну акцію під такою назвою провели 13 вересня студенти училища разом із наставниками груп, адміністрацією училища та працівниками закладу.

Метою акції «Чиста Україна - чиста Земля» є пробудження екологічної свідомості у студентів та ініціювання їх дій на користь охорони довкілля.


Акція «Чиста Україна - Чиста Земля» народилася із нагальної потреби поліпшити стан довкілля, адже планета вже стомилася від байдужості людини! Метою акції є прибирання і вивезення сміття на організовані сміттєзвалища. Студенти нашого училища зробили свій внесок у покращення довкілля Планети!

Сміття та забруднення не мають кордонів. Коли щось добре діється в якомусь окремому закутку Землі, буде користь для усієї планети в цілому. Завдяки глобальним діям міжнародного руху “Clean Up the World" у вересневі дні десятки мільйонів людей різних націй, рас, світоглядів єднаються в праці для добра всього людства.

Але найважливіше - не стільки саме прибирання, як зміна відношення студентів до рідного куточка Землі. Вони вчаться щоденно дбати про своє довкілля, вчаться відповідати за місце, де народилися, живуть і навчаються .

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я