Вони прославляють рідну ALMA MATER!

Батьківська категорія: Виховання

Любов, здоров’я, сила

Нам дають чарівні крила.

Ще дають саме життя

І несуть у майбуття.

То чому ж  не порадіти?

 

Педагогічний та студентський колективи ВКНЗ СОР «Лебединське педагогічне училище імені А. С. Макаренка» порадувала звістка про те, що випускниця училища 2013 року Скрипник Світлана стала кращою спортсменкою 2016 року в Україні серед неолімпійських видів спорту.

Свою спортивну кар’єру Світлана розпочинала у борцівській залі саме рідного училища (Світлана займається панкратіоном) під керівництвом висококваліфікованого тренера, майстра спорту Гавриша С. Г., який теж закінчував спочатку педучилище, а потім Глухівський національний педагогічний університет імені О.Довженка.

Здобуті в училищі спортивні уміння і навички, виховавши у собі необхідні для гарного спортсмена дисциплінованість, організованість і велике прагнення до перемоги, Світлана продовжила заняття спортом у педуніверситеті у заслуженого тренера України з панкратіону, заслуженого працівника фізкультури і спорту Чередніченка С. В. (випускник педучилища 1998 року).

За три роки тренувань (2014 – 2016) спортсменка здобула титули чемпіона України, Європи та світу з панкратіону на змаганнях в Італії, Турції, Білорусії.

Сьогодні Світлана працює завучем дитячо-юнацької спортивної школи у   м. Суми. Ми пишаємося її високими здобутками і бажаємо нових великих перемог і досягнень. Нехай зірка вдачі завжди супроводжує її у житті.

Романенко С. А.,

керівник фізвиховання

ВКНЗ СОР «Лебединське педагогічне

училище імені А. С. Макаренка»

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я