Звіт про підсумки роботи відділення ф/в

Батьківська категорія: Виховання

Звіт

про підсумки роботи відділення ф/в

у Вищому комунальному навчальному закладі Сумської обласної ради

«Лебединське педагогічне училище імені А.С.Макаренка»

за 2015-2016 навчальний рік

    Фізкультурно-спортивні заходи в Лебединському педагогічному училищі проводились відповідно до річного плану роботи навчального закладу, обласного управління з фізичного виховання та спорту, відділу в справах сім'ї, молоді та спорту м. Лебедина.

    Педагогічний колектив та студенти училища взяли активну участь у проведенні олімпійського тижня (вересень 2015 року). В заходах, що були передбачені і проведені в цей тиждень, взяли участь 555 студенти (100 % від їх загальної кількості).

 

 

    У вересні 2015 року в училищі проведено традиційне спортивне свято, де були підведені підсумки минулого навчального року. Вшановані кращі спортсмени. В цей день відбулось відкриття XХII спартакіади училища. В цьому заході взяли участь викладачі й студенти училища, представники міської влади, ветерани спорту а також було проведенно загально-  училищний одноденний піший похід .

    У вересні 2015 року проведена декада фізичної культури і спорту, яка передбачена річним планом роботи училища, а також акредитація спеціальності « Фізичне виховання». Під час її проведення викладачі фізичного виховання демонстрували свій досвід і педагогічну майстерність у проведенні навчальних занять, тренувань, спортивних змагань.

    Протягом року проведена спартакіада училища, де виборювалась особисто-командна першість училища серед навчальних груп та окремих спортсменів з 10 видів спорту. Переможцями стала збірна 441 групи, якій вручено перехідний кубок спартакіади ВКНЗ СОР «Лебединське педагогічне училище імені А.С.Макаренка».

    Збірні команди училища взяли участь у спартакіаді й окремих змаганнях, що проводились в м. Лебедині, обласній спартакіаді серед ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації, де посіла ІІ загальнокомандне місце.

    В навчальних групах протягом навчального року проводились конкурси «Козацькі забави», змагання до тижня ЦО,та турнір з волейболу серед жінок присвячений до жіночого дня 8 березня, провели курси для студентів спеціальності «Фізичне виховання» надання першої медичної допомоги.

    Фізкультурно-спортивні заходи, спортивні досягнення кращих спортсменів широко висвітлювались і пропагувались в стінній пресі навчального закладу, міськрайонній газеті «Будьмо разом», сайті навчального закладу та в інших засобах масової інформації.

    Труднощі виникали лише з затримкою фінансування участі збірної в обласних змаганнях.

    Основні напрямки та завданнями: збільшення кількості видів спорту училищної спартакіади та покращення матеріально-технічної бази, а саме:встановили систему провітрювання в залі для боротьби, ігрову спортивну залу облаштували душовою кімнатою загалом на суму 25000 гривень за рахунок добровільних внесків  , поліпшення умов праці й навчання викладачів і студентів відділення фізичне виховання, за традицією провели  загальноучилищний туристичний похід.

Керівник фізичного виховання ________________ С.А.Романенко

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я