Навчання за програмою «Active Citizens»

Батьківська категорія: Новини

23 - 24 березня 2016 року на базі нашого училища КУ «Сумський міський центр дозвілля молоді» та Сумська міська молодіжна громадська організація «Фундація Регіональних Ініціатив», котра є офіційним партнером програми Британської ради «Активні Громадяни» в нашому регіоні,  провели навчання студентів 2 курсу і 3 курсу спеціальності «Соціальна педагогіка за навчальною програмою «Active Citizens», яка реалізовується протягом березня - травня 2016 року для найактивніших районів Сумської області.


«Активні громадяни» – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Проект стартував в 2009 році та реалізується більше ніж у 40 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії.


Мета проекту полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій. Саме вони є рушіями реформ у своїх громадах та джерелами отримання знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності, вмінні вести безконфліктний діалог задля досягнення спільних цілей.

Соціальний педагог Коваленко С.Л.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я