Знайомство з професією

Батьківська категорія: Новини

ВКНЗ СОР « Лебединське педагогічне училище імені А.С. Макаренка» відоме не лише в Україні, а й далеко за її межами – тому що його випускники працюють у різних куточках СНД.

Чільне місце в училищі займає дошкільне відділення, яке готує спеціалістів за спеціальністю «Дошкільна освіта». Випускники отримують кваліфікацію: «Вчитель з дошкільного виховання».

В училищі створена хороша матеріальна база, особливий затишок, зі смаком оформлені кабінети, прекрасний дизайн, багато квітів…

А ще надійною базою для оволодіння студентами основами майбутньої професії та вироблення професійних умінь і навичок є дошкільні навчальні заклади м. Лебедина.


В один із перших днів навчального року студенти 222 групи свій перший урок з педагогіки провели в чудовому дошкільному закладі «Калинка». Майбутніх вчителів з дошкільного виховання гостинно зустріли завідуюча Шимко Маргарита Юріївна та методист Артеменко Т. А. .

З яким зацікавленням оглядали студенти чудові групові кімнати, музичну та спортивну зали, художньо – театральну студію, спортивний майданчик, кімнату психологічного розвантаження дошкільнят!

Кожна група оформлена неповторно, оригінально, є багато іграшок, створено безліч осередків дитячого розвивального середовища. А найголовніше в тому, що побачили майбутні вчителі з дошкільного виховання – це усміхнені, радісні обличчя вихованців, їх безпосередність, непосидючість, особлива допитливість, дієва активність, прагнення жити мирно і щасливо.

Діти завжди поспішають, наче бджоленяток рій.

До дитячого садочка всі щодня летять мерщій.

Вони люблять, як читають їм і вірші, і казки.

А співати всі як хочуть і танцюють залюбки!

Настрій гарний у них зранку, вчаться, граються охоче.

На улюбленій ділянці розважатися всі хочуть.

Всю свою діяльність колектив ДНЗ « Калинка» спрямовує на оздоровлення дітей та їх різносторонній розвиток.

В недалекому майбутньому студенти 222 групи прийдуть в ДНЗ «Калинка» та в інші ДНЗ міста Лебедина, щоб проходити пробну педагогічну практику.

Ця перша екскурсія викликала у студентів пожвавлений інтерес до обраної  професії; бажання працювати так наполегливо, самовіддано, креативно, як це роблять педагогічні працівники ДНЗ «Калинка».

Н. І. Ляшко, викладач педагогіки педагогічного училища

імені А. С. Макаренка

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я