Дні волейболу в училищі стартували!

Батьківська категорія: Виховання

Так, саме дні, тому що до Нового року, сплановано декілька змагань з волейболу: першість училища з волейболу серед юнаків та дівчат, проведення першості міста  серед дівчат та першості району серед юнаків, товариські зустрічі збірних студентів училища та викладачів.

04-06 листопада було проведено першість училища з волейболу серед юнацьких команд в залік спартакіади навчального закладу. В змаганнях взяли участь 5 команд: збірні І, ІІ, ІІІ, ІV-го курсу та збірна дівчат училища (поза конкурсом).

Всі ігри проходили в напруженій та цікавій боротьбі. Змагання обслуговувала бригада суддів сформована зі студентів, які на належному рівні організували та провели змагання.

Переможцями турніру стали студенти ІV-го курсу.

ІІ місце за студентами ІІІ курсу, ІІІ – за студентами ІІ курсу, четвертими , перемігши юнаків першого курсу, стали дівчата Лебединського педагогічного училища.


Переможці та призери змагань нагороджені грамотами та солодкими подарунками.

Змагання проходили під керівництвом викладача училища Костромцова Віктора Сергійовича.

14 листопада на базі нашого навчального закладу було проведено першість Лебединського району з волейболу серед юнацьких команд. В змаганнях прийняло участь 4 команди: збірні Малого Висторопа, Катеринівки, Василівки та збірна дівчат Лебединського педагогічного училища.

Переможцями змагань стали учні з Малого Висторопа, ІІ місце – спортсмени з Катеринівки, ІІІ – збірна дівчат ЛПУ, ІV-ми залишилася збірна юнаків з с. Василівки.


Переможці, призери та кращі гравці директором районної ДЮСШ Стегнієм Анатолієм Андрійовичем були нагороджені грамотами, солодкими та цінними призами.

По закінченню турніру відбулася зустріч між збірними студентів Лебединського педагогічного училища та збірною учнів, студентів та випускників з Малого Висторопу. З рахунком 1:2 перемогли гості навчального закладу.

Нових Вам успіхів і перемог

в навчанні і спорті!!!

Дирекція, профком,

рада спортивного клубу „Юність”

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я