Нову спартакіаду розпочато!

Батьківська категорія: Виховання

Та не лише початком спартакіади запам’яталися вересневі дні в училищі. Це й тематика Олімпійського руху, зустрічі з ветеранами спорту, виховні заходи спортивного напрямку.

А розпочато естафету заходів, після літньої перерви, було участю спортсменів училища у міському святі з нагоди «Дня фізкультури та спорту», що проводив Лебединський міський відділ в справах сім’ї, молоді та спорту. За присутності гостей: Олени Пелуа (Терещенко) багаторазової чемпіонки України, Росії та Європи, Трояна А.Г. - міського голови, ветеранів спорту (Леоніда Бондаря, Івана Радченко, Сергія Сліпченко), студентам училища, що повернулися з Чемпіонату Світу з панкратіону, який проходив в м. Спліт (Хорватія) були вручені грамоти за вагомий внесок в розвиток фізкультури та спорту Лебединщини. Грамоти отримали:

-                Головня Олександр (студент 431 групи);

-                Парненко Віталій (студент 411 групи);

-                Мельникова Яна (студентка 431 групи).

Поступово свято спорту перебралося до училища де з 09 по18.09 проводився тиждень фізичної культури і спорту присвячений Олімпійським іграм та початку нового навчального року. В рамках якого було проведено:

-                Олімпійський урок в навчальних групах на тему «Олімпійські ігри: історія виникнення та значення їх для суспільства та кожної людини на сучасному етапі розвитку людства». Захід готував Викладач фізичного виховання Романенко С.А. та студенти 411 групи;

-                Проведення студентами 431 групи, Олімпійського уроку «Спорт – символ миру!» з учнями 3-го класу ЗОШ І-ІІ ступенів м. Лебедина (вчитель Вакуленко О.В.);


-                Першість училища з міні-футболу(юнаки) та першості училища з баскетболу(дівчата) між збірними курсів за «Олімпійською системою».

За підсумками змагань з футболу ІІІ місце вибороли студенти І курсу та 411 групи, ІІ місце – студенти ІІІ курсу та 431 групи, І місце зайняли студенти ІV курсу та 441 групи.

За підсумками змагань з баскетболу ІІІ місце вибороли студенти ІV курсу та 441 групи, ІІ місце – студенти ІІ курсу та 421 групи, І місце зайняли студенти ІІІ курсу та 431 групи.

-                Легкоатлетичний крос на першість училища «Олімпійці серед нас!»;

-                За підсумками змагань з легкоатлетичного кросу, як і в баскетболі ІІІ місце вибороли студенти ІV курсу та 441 групи, ІІ місце – студенти ІІ курсу та 421 групи, І місце зайняли студенти ІІІ курсу та 431 групи.


-                Спортивне свято з нагоди початку навчального року, відкриттю ХХ спартакіади училища та Олімпійським іграм сучасності.

Бажаємо нових успіхів та перемог в житті та спорті!

Рада спортивного клубу „Юність” Лебединського педагогічного училища

імені А.С. Макаренка

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я