Рішення педагогічної ради від 24.04.2017 року

Батьківська категорія: Головна

з питання : Педагогічна практика в системі якісної професійної підготовки майбутнього вчителя у педагогічному ВНЗ І-ІІ р.а.

Заслухавши інформацію завідувача навчально-виробничою практикою Клименко Л.А., педагогічна рада констатує, що колективом викладачів педагогічного училища здійснюється робота по забезпеченню якісної практичної підготовки майбутніх вчителів, вихователів. З цією метою активно впроваджуються сучасні педагогічні технології, новітні досягнення педагогічної практики.

 

Виходячи з цього педагогічна рада вирішила:

  1. Оновити рекомендації щодо організації педагогічної практики, спрямованої на забезпечення якісної професійної підготовки майбутнього вчителя та вихователя та положення про зміст знань, вмінь та навичок практичної підготовки студентів в світлі вимог концепції Нової школи.

До 01.09.2017р., Клименко Л.А.

  1. Головам ЦК шкільної педагогіки та психології, дошкільної, соціальної педагогіки та психології та окремих методик та викладачам методики здійснити організаційно-методичне забезпечення майбутнього педагога до побудови уроку, заняття у світлі вимог оновленого Державного стандарту початкової освіти та Базового компоненту дошкільної освіти.

Звіти голів ЦК заслухати на засіданні ЦК у І сем. 2017/2018 н.р.

  1. Викладачам шкільної педагогіки та психології, дошкільної, соціальної педагогіки та психології та окремих методик та викладачам методики активно впроваджувати сучасні педагогічні технології як інструмент якісної професійної підготовки майбутнього вчителя. Звіти керівників практики слухати на засіданні циклових комісій у листопаді 2017 року.

Постійно, голови ЦК

  1. З метою підвищення методичного рівня керівників педагогічної практики провести психолого-педагогічні семінари на базі практики, відкриті дні педагогічної практики та майстер-класи керівників практики.

Протягом року,Клименко Л.А.

  1. Викладачам практично-професійної підготовки, керівникам педагогічної практики тримати тісне співробітництво з міським та районним відділами освіти, постійно брати участь у секційних засіданнях, конференціях, методичних об’єднаннях, які проводить міський та районний відділи освіти.

Протягом року, голови ЦК, викладачі

  1. Завідуючим кабінетами, викладачам практично-професійної підготовки оновити відеотеку занять, уроків у початковій школі, занять в ДНЗ, відповідно до сучасних вимог.

До 01.01.2017 р., викладачі, завідувачі кабінетами

  1. З метою дотримання єдиних вимог до оцінювання педагогічної практики провести семінар керівників практики з питання впровадження рейтингової системи оцінювання та ознайомити студентів з новим Положенням про оцінювання педагогічної практики.

До 01.10.2017р., Клименко Л.А.

  1. Рішення педагогічної ради узагальнити наказом.

До 10.05.2017р., Клименко Л.А.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я