Чернишова Вікторія

Батьківська категорія: Ми пишаємося ними

Чернишова Вікторія Чернишова Вікторія народилася 19 січня 1999 року в селі Боромля Сумської області. Із самого дитинства дівчинка виявляла велику цікавість до музики. Згодом саме музика стала для неї натхненням та сенсом усього життя. Вперше на велику сцену юна співачка вийшла в ранньому віці, а в 2009 році відбулася перша творча перемога дитини  –3 місце в районному  конкурсі юних вокалістів «Співуча веселка» (м.Тростянець). Саме тоді вона зрозуміла, що не збирається зупинятися на досягнутому і вирішила займатися вокалом у Тростянецькому будинку дитячої творчості. Її викладачем стала Бабич Лариса Миколаївна – майстер вокального мистецтва і талановита співачка, вона ж запросила  Віку стати учасницею ансамблю «Зорепад».  Дівчинка змогла підкорити не одну сцену на обласному та всеукраїнському рівнях.

Окрім співу, Вікторія має хист до написання віршів, вона є учасником фестивалю «Перші проби пера» (м. Лебедин, 2015р.) та учасником літературно – мистецького проекту «Дитяча Шевченкіада до ювілею Кобзаря» з нагоди 200- річчя від дня народження письменника. Також юна дівчина пише власні пісні, які згодом покладе на музику.

Танці, спорт, гімнастика, флористика – це не весь список її хобі, але саме спів є для неї головною справою життя.  Дівчину цікавлять різні жанри музики, та вона вирішила спробувати себе в ролі солістки рок – гурту «VIA» при Тростянецькому будинку культури. Молода співачка виконує пісні в народній, академічній манері, але естрадний спів є найулюбленішим заняттям.

Найважливішим в її житті конкурсом став Всеукраїнський конкурс - фестиваль сучасної української пісні та популярної музики  «Червона рута»(2014р.). Одержавши грамоту за перше місце в м. Суми, вона почала проходити дистанційне навчання при Київській школі «Червоної рути». Дійшовши до фіналу, що відбувся в м. Маріуполь,  Вікторія отримала диплом-відзнаку за професійне вміння користуватись різноманітними вокальними манерами виконання. Завдяки цьому конкурсу вона змогла подорожувати такими містам як Чернігів, Дніпропетровськ, Рівне, Київ, де поділилась своїм творчим досвідом та перейняла його в інших співаків-початківців.

Зайнявши 1 місце в обласному конкурсі вокальної та інструментальної майстерності «Музика душі» (м. Лебедин), дівчина вирішує навчатися в педагогічному училищі імені А.С. Макаренка за спеціальністю «Музичне мистецтво» і з вересня  2014 року стає студенткою цього знаного в усій країні закладу. В училищі Віка потрапила до класу постановки голосу  Деменко Надії Михайлівни – майстра своєї справи, талановитої та дуже креативної людини, яка повністю віддана музиці.

Вікторія збирається ще не раз поповнювати свою колекцію грамотами, дипломами, відзнаками, бо її творче життя тільки починається. Сама дівчина говорить: « Поки я співаю, я дихаю, бо музика – це життя, наповнене любов’ю, щастям і мріями, які обов’язково здійсняться».

Кількість творчих перемог Вікторії Чернишової достатньо велика: районний конкурс юних вокалістів «Співуча веселка » - Диплом l ступеня (м. Тростянець, 2013р.); обласний конкурс юних вокалістів «Співуча веселка» - Диплом l ступеня (м. Суми, 2011-2013рр.); обласний конкурс виконавців сучасної естрадної пісні «Чарівний ключик» - Диплом ll ступеня (м. Путивль, 2014р.); районний фестиваль-конкурс естрадної пісні «Пісенне літо» - Диплом за зайняте ll місце (м. Тростянець, 2012р.); районний фестиваль-конкурс естрадної пісні «Пісенне літо» - Диплом за зайняте l місце (м. Тростянець, 2013р.); районний фестиваль-конкурс естрадної пісні «Пісенне літо» - Диплом за зайняте l місце (м. Тростянець, 2016р.); XV Всеукраїнський юніорський конкурс вокальної, диригентської та інструментально – виконавської майстерності - «Срібний диплом» (м. Ніжин, 2016р.); Всеукраїнський сільський фестиваль - конкурс мистецтв «Боромля-2010» - Лауреат ll премії (м. Тростянець); Всеукраїнський сільський фестиваль - конкурс мистецтв «Боромля - 2013» - Лауреат l премії (м. Тростянець); Всеукраїнський сільський фестиваль - конкурс мистецтв «Боромля -2016» Лауреат l премії (м. Тростянець); Всеукраїнський сільський фестиваль - конкурс мистецтв «Боромля - 2017» - Лауреат l премії (м. Тростянець); учасниця фестивалю української естрадної пісні та популярної музики «Радослав» (м. Лебедин, 2014р.); ІІ юніорський конкурс вокальної та інструментальної майстерності «Музика душі» - Диплом l ступеня у номінації «естрадний спів» (м. Лебедин, 2014р.);  Диплом за участь в обласному фестивалі – конкурсі української пісні імені Бориса Гмирі. (м. Лебедин, 2015р.); Диплом переможця у жанрі «популярна музика» відбіркового конкурсу Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута» (м. Суми, 2014р.); Диплом-відзнака Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута» за використання різних вокальних манер (м. Маріуполь,  2015р.).

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я