Надія Леонтієва

Батьківська категорія: Ми пишаємося ними

Надія ЛеонтієваНадія Леонтієва народилася 30 червня 1999 року у місті Ромни Сумської області. У ранньому дитинстві, а саме у 4 роки, вперше вийшла на сцену Роменського міського будинку культури. І всі подальші роки виявляла неабиякий хист до творчості. Займалася вокалом у Центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю,а також у міському будинку культури. За цей час здобула чимало нагород:

2-ге місце в міському конкурсі на краще декламування віршованих творів на тему Другої світової війни( м. Ромни, 2009р.), 1-ші місця в міському дитячому фестивалі пісні і танцю «Джерела надій» у номінації «Естрадна пісня» (м. Ромни, 2009-2013р.р.), 2-ге місце у міському фестивалі-конкурсі «Феєрія юних талантів» у номінації  «Українська естрадна пісня»(м. Ромни, 2012р.), 2-ге місце в міському конкурсі «Співограй» в номінації «Українська естрадна пісня» (м. Ромни, 2014 р.), 2-ге місце у міському фестивалі дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» (м. Ромни, 2015 р.), переможець конкурсно-розважальної програми караоке «Співучий Ромен» (м. Ромни, 2013р.), 1-ше місце у міському вокальному конкурсі «Співуча веселка» (м. Ромни, 2013р.), 2-ге місце у фестивалі-конкурсі художньої самодіяльності «Ранкова зірка» у номінації «Художнє читання» (м. Лебедин, 2015 р.), Диплом 3 ступеня на  ІІІ  юніорському конкурсі вокальної та інструментальної майстерності «Музика душі» (м. Лебедин, 2015р.).

 

Надія виступала у складі вокального тріо «Радість» Роменського центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, який неодноразово був лауреатом різних конкурсів:1-ше місце в вокальному конкурсі «Голос мрій-2015» (м. Суми), 1-ше місце у міському дитячому фестивалі пісні і танцю «Джерела надій» (м. Ромни, 2015 р.).

Невід’ємною складовою життя Надії стала хореографія, де вона здобувала високі нагороди:у складі колективу естрадно-спортивного танцю «Smile-dance» Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій – 2-ге місце  у Міжнародному конкурсі пісні і танцю «На хвилях Євпаторії» (м. Євпаторія, 2013р.), а також 1-ше місце у конкурсі «Танцювальний бум» (м. Луцьк, 2012р.). У складі квартету «Оскар» - 1-ше місце у танцювальному конкурсі «Нове покоління» та конкурсі «Танець - життя» ( м. Чернігів, 2014р.)

Дуже яскравою і значимою подією в житті Надії стала перемога в конкурсі «Міс Роменська красуня 2015». Обдарованість дівчини різностороння, як у справді талановитої людини, але любов до співу стала головним мотивом для вступу Надії до Лебединського педагогічного училища імені А.С.Макаренка за спеціальністю «Музичне мистецтво», де продовжилися її заняття співом у класі постановки голосу Деменко Н.М.. Надя постійна учасниця концертів, виховних заходів, що проводяться в училищі. Останньою творчою перемогою Надії став виступ на Всеукраїнському сільському фестивалі-конкурсі «Боромля – 2017», де вона стала володаркою І-ї премії. Все життя дівчини нерозривно пов’язане з творчістю, музикою. Вона має багато мрій, і завдяки своєму таланту та наполегливості здолає ще не одну творчу вершину.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я