Спільне засідання циклових комісій

Батьківська категорія: Новини

28 квітня було проведено спільне засідання циклових комісій викладачів дошкільної, соціальної педагогіки, психології та окремих методик та викладачів шкільної педагогіки, психології та окремих методик. На засіданні обговорювались питання щодо організації освітнього процесу в умовах дистанційного навчання.

Звернули увагу на розробку екзаменаційної документації, зазначили структуру екзаменаційного білету, який має включати теоретичні та практичні запитання; визначили строки її затвердження:

Спільним напрямом діяльності в роботі наших циклових комісій є написання студентами випускних курсів курсових робіт. Викладачі проаналізували дослідницьку діяльність студентів у процесі написання курсових робіт, звернули увагу на наявні проблеми та ухвалили спонукати здобувачів освіти до дотримання вимог щодо укладання та термінів здачі курсових робіт.

Особливу увагу акцентували на питанні використання дошки для конференцій у Google Meet, тестового контролю та інших засобів дистанційного навчання під час проведення занять та підсумкового контролю.

Висвітлювались питання організації переддипломної та літньої  педагогічної практики. Викладачі систематично здійснюють контроль та надають консультації здобувачам освіти. Клименко Л. А. зазначила терміни проходження практики та підкреслила важливість практики для формування у студентів системи педагогічних умінь та навичок, фахових здібностей, особистісно-індивідуального стилю поведінки та діяльності, необхідних для майбутньої професії.

Психологічна служба коледжу запропонувала колегам ознайомитись з теоретичним матеріалом щодо правил безпечної поведінки в надзвичайних ситуаціях та рекомендували конкретні вправи психологічного розвантаження.

 

Таран В.О., голова циклової комісії викладачів дошкільної, соціальної педагогіки, психології та окремих методик

Михайленко Н.В., голова циклової комісії викладачів шкільної педагогіки, психології та окремих методик.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я