Фестиваль «На крилах надії»

Батьківська категорія: Новини

Міжнародний день людей з інвалідністю відзначається щорічно 3 грудня. Безумовно, цей день не є святом, він лише покликаний привернути увагу до проблем людей з особливими потребами, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя.

Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства. Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю у стінах Лебединської спеціальної школи-інтернату пройшов фестиваль «На крилах надії» з нагоди цього особливого Дня.

Підтримують людей із особливими потребами і студенти-волонтери нашого коледжу. Студенти завітали до школи-інтернату не лише із найщирішими побажаннями усього найкращого, найсвітлішого, найдобрішого, а й з подарунками.

Вихованці школи-інтернату разом із вихованцями Лебединського міськрайонного товариства допомоги дітям – інвалідам, що мають розумову відсталість і фізичні вади «Мрія» підготували чудову концертну програму. На сцені вихованці залюбки демонстрували свої таланти: співали пісні, читали вірші, танцювали.

Світлана Коваленко,

соціальний педагог