Матеріально-технічне забезпечення закладу освіти (згідно з ліцензійними умовами)

Батьківська категорія: Навчання

Для забезпечення освітнього процесу в коледжі створена належна матеріально-технічна база, яка постійно поповнюється й удосконалюється. Коледж є комплексом споруд, до якого входять 3 навчальні корпуси, площа яких – 7390,5 м2.

У коледжі освітній процес здійснюється в 44 навчальних кабінетах, з яких: 12 кабінетів загальноосвітньої підготовки, 32 – професійно-практичної підготовки. У закладі використовуються: 4 мультимедійні дошки, 2 документ-камери, 86 персональних комп’ютерів, 15 ноутбуків, 30 учнівських ноутбуків, 22 мультимедійні проєктори, 2 телевізори, 40 принтерів. У навчальних  кабінетах обладнано 20 комп’ютерних місць; є бібліотечки навчальної, методичної та довідкової літератури з дисциплін. З метою удосконалення дистанційного навчання   2020 року придбано 7  вебкамер, 5 колонок,
3 проєктори та 2 проєкційні екрани, для кабінету математики – графічний планшет. Створені комплекси інформаційно-методичного забезпечення викладання дисциплін, що забезпечує сприятливі умови для організації освітнього процесу.

Функціонують п’ять комп’ютерних класів. Забезпечений доступ до глобальної мережі Internet та Wi-Fi.

У закладі обладнано кабінет практичної підготовки вчителя НУШ, який оснащений   відповідно до вимог Нової української школи, містить відповідні осередки та в якому студенти ознайомлюються з організацією освітнього середовища в школі, проводяться  пробні заняття та уроки, практичні майстерні, спостереження різних форм роботи з дітьми в умовах НУШ. Студенти набувають практичних навичок організації освітнього середовища в НУШ, застосування нових технологій із використанням дидактичних засобів НУШ. У кабінет придбано фліпчарт, інтерактивний сенсорний модуль,   дошку під маркер та магніт, набір музичних інструментів, дидактичний матеріал для проведення уроків української та англійської мови, математики, роздатковий матеріал з предмета «Я досліджую світ». 

Оновлена матеріальна база кабінетів  з додаткової спеціалізації  «Учитель інформатики в початкових класах та керівник гуртка робототехніки» (спеціальність 013 Початкова освіта):  придбано мобільні роботи на базі Arduino, програмований танцюючий робот Arduino Nano з навчальною програмою,  робот «Механічна рука»  Arduino UNO R3 з навчальною програмою, електронний конструктор BitKit "КіберКодер" на базі Arduino NANO (50 експериментів);  міні-танк «Робот з Bluetooth», конструктор «Mini Bluetooth»  робо-платформа V3.0 , робо-платформа "Розумний робот",  набір для зборки балансуючого робота від Keyestudio.

Матеріальна база кабінету з додаткової спеціалізації «Керівник дитячого хореографічного колективу» поповнилася хореографічними станками.

З метою вдосконалення навчально-матеріальної бази з підготовки фахівців  з додаткової спеціалізації «Інструктор-методист тренажерної зали» придбано тренажери: велотренажер, орбітрек, веслувальний тренажер, бігова доріжка, силова станція.

У коледжі є бібліотека, площа якої – 78 м2. Фонд бібліотеки налічує 38193 примірники: фонд підручників –24388 примірників, фонд періодичних видань - 3050 примірників.

У закладі наявна їдальня, спортивна, гімнастична та тренажерна зали, зала для спортивної боротьби, настільного тенісу, актова зала на 210 місць.

Коледж має гуртожиток, площа якого – 2238,0 м2. Забезпеченість студентів місцями у гуртожитку – 100% від потреби.

Крім вищезгаданих споруд, коледж має ряд допоміжних та господарських приміщень: склад (29,9 м2); підвальне приміщення (710,8 м2), гараж.

Будівлі та споруди відповідають санітарно-технічним нормам.