Захистимо Україну!

Батьківська категорія: Новини

Студенти – старшокурсники коледжу 11- го вересня зустрілися зі старшим солдатом Кузьменком Анатолієм Анатолійовичем, учасником бойових дій у зоні проведення АТО в період 2014-15 років. Анатолій Анатолійович спочатку був бійцем добровольчого батальйону «Донбас» (червень-липень 2014 року), а потім у складі розвідроти 92 ОМБр Збройних Сил України (серпнь 2014 року - вересень 2015 року). Студенти, затамувавши подих, слухали спогади учасника подій, які відбувалися на сході нашої держави у той період, переглянули відеофільм.


Анатолій Анатолійович наголосив, що головним у бойових діях є злагодженість, розуміння та чіткість виконання завдань, довіра до своїх бойових побратимів, впевненість у тому, що захист Батьківщини – священний обов’язок кожного справжнього чоловіка. Студенти мали можливість ознайомитись з умовами проходження строкової та контрактної служби в ЗСУ, приміряти військове спорядження.


Дякуємо Кузьменку А.А. і всім учасникам АТО за стійкість і вірність Україні, за те, що вони боролися і сьогодні виборюють наш суверенітет і нашу державність на східному кордоні України.


Забуга О.В., викладач предмета «Захист Вітчизни».