Людина починається з добра

Батьківська категорія: Новини

14.12.17 р. відбулася зустріч студентів 1-2 курсів спеціальності «Соціальна робота» з членами Лебединської районної громадської організації інвалідів.

 

 

Студенти 531 гр. Вінніченко Богдан та Цикало Валерія презентували спеціальність «Соціальна робота», довели необхідність та перспективність цієї професії у сучасному суспільстві. В ході презентації звернули увагу на особистісні якості соціального працівника, познайомили з сферою професійної діяльності майбутніх спеціалістів, розповіли про насичене і цікаве студентське дозвілля, про активну участь у волонтерському русі.


Представники Лебединської районної громадської організації інвалідів розповіли про основні напрямки своєї діяльності, поділилися враженнями про участь у різноманітних фестивалях, виставках, конкурсах, закликали майбутніх соціальних працівників завжди долучатися до добра, милосердя.


Голова організації Івашина В.В. вручила  в.о. директора  Білокобильській Л.Б. подяку за активну громадську позицію, плідну співпрацю з громадською організацією, підтримку і піклування про осіб з обмеженими фізичними можливостями та з нагоди 15-ї річниці з дня утворення організації.

Також увазі студентів була представлена фотовиставка Івашини В.В.

Коваленко С.Л.,

соціальний педагог