Шановні абітурієнти!

Батьківська категорія: Виховання

Запрошуємо Вас на навчання до Вищого комунального навчального закладу Сумської обласної ради «Лебединське педагогічне училище імені А.С.Макаренка» на спеціальність «Фізичне виховання» з додатковою кваліфікацією «Організатор дитячої технічної творчості», де Ви зможете здобути спеціальність вчителя фізичного виховання та організатора гуртка дитячої технічної творчості.

 


Майбутні вчителі протягом чотирьох років навчання набувають професійних вмінь і навичок під час навчальних занять, у спортивних секціях, по закінченню мають можливість працювати за фахом або продовжувати навчатися в Сумському державному педагогічному університеті ім. А.С. Макаренка та в Глухівському національному педагогічному університеті ім. О. Довженка за скороченим терміном навчання. Училище має спортивні зали: ігрову, (де проходять змагання з волейболу, футболу та баскетболу), гімнастичну, тренажерну (оснащену сучасним обладнанням), зала для боротьби; спортивний майданчик.

Всі бажаючі забезпечуються гуртожитком, в училищі функціонує студентська їдальня. Студенти, зараховані до училища, отримують стипендію.


На базі педучилища працюють спортивні секції:

Студенти спеціальності «Фізичне виховання» з додатковою кваліфікацією «Організатор дитячої технічної творчості» беруть участь у багатьох спортивних турнірах і мають високі спортивні досягнення в міських, обласних, національних та міжнародних змаганнях.


Вступні випробування складаються:  українська мова (диктант) та творчий  конкурс з фізичної культури.


Приймальна комісія працює

з 03.07. по 14. 07. 2017 року

Звертатися за адресою.   інд. 42200,  м. Лебедин,  Сумська  область,

вул. Т.Шевченка, 73 Тел.:  2-10-96,

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..


Контактні телефони:

Керівник фізичного виховання Романенко Сергій  Анатолійович 0664181521,

Голова циклової комісії Ліщина Євген Євгенович 0950754308.