Декада викладачів циклової комісії образотворчого мистецтва та трудового навчання з методиками.

Батьківська категорія: Новини

8 жовтня розпочалася декада циклової комісії викладачів образотворчого мистецтва та трудового навчання з методиками.

9 жовтня студенти спеціальності «Початкова освіта» з додатковою кваліфікацією «Вчитель образотворчого мистецтва» разом  з викладачем живопису та малюнка  Федірко Г.В. мали змогу  поринути в  чарівний світ образотворчого мистецтва, але трохи інший, який існує паралельно від нашого  з казковими пейзажами, космічними вихрами, різнокольоровими мушлями, червоними хвилями, таємничими жіночими образами.

А входом у такий світ стало відвідування виставки «Планета Уф» Надії Білокур, сумської художниці. Такий живопис примушує замислитись, чи настільки реальна реальність  та увійти у паралельні світи. Цікаву та змістовну екскурсію провели працівники музею, розповіли про творчість художниці.

Картини виконані спеціальними фарбами, які світяться в ультрафіолетових променях Смішно та страшно, весело і чарівно і абсолютно просто, бо картини створюються за допомогою флуоресцентних фарб.

Жвавий інтерес викликала і інша виставка під назвою «Естетика свободи» сумського фотохудожника, журналіста, громадського діяча Сергія Малюка. Він організатор та учасник численних фотохудожніх виставок в Україні. 

«Естетика Свободи» – це не лише цикл фото, об’єднаних однією ідеєю, це і свобода в оформленні експозиції, і естетика в розташуванні робіт. Фотороботи не мають рамок, відрізняються розміром, змішані кольорові і чорно-білі фото, є цифрові і з плівки. Підписані різними мовами: російською та українською.

Всі були в захваті від побаченого, отримали незабутні враження та позитивні емоції.

 

Голова циклової комісії В.П.Костенко

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я