Спеціальне об`єктове тренування з питань цивільного захисту ВКНЗ СОР "Лебединське педагогічне училище імені А.С. Макаренка"

Батьківська категорія: Новини

Життя свідчить, що чим раніше людина вивчить основні принципи самозахисту та усвідомить свою відповідальність під час надзвичайної ситуації, тим ефективнішими будуть результати. Саме тому студенти стають важливими суб’єктами інформаційних та навчальних програм, які реалізуються в системі освіти України на регулярній основі. Знання, отримані студентами при вивченні навчальних програм з основ здоров’я та цивільного захисту населення, практично закріплюються в ході тренувань з питань цивільного захисту, який проводився сегодні 15 травня у нашому навчальному закладі.



Метою даного тренування  є практичне відпрацювання студентами та працівниками  теоретичних знань та навичок з  питань евакуаційних заходів, пожежної безпеки, питань життєдіяльності, домедичної допомоги та цивільного захисту, а також досягнення злагодженості у роботі керівного, та особового складу формувань навчального закладу, педагогічного складу і студентів навчального закладу в цілому як об’єкта ЦЗ при виконанні заходів щодо попередження та реагування на надзвичайні ситуації техногенного, природного характеру та военного характеру.
У нашому закладі проведенн спеціальних об’єктових тренувань з питан цивільного захисту та пожежної безпеки без сумніву, став уже звичним явищем. І викладачі, і студенти переконалися щодо великої користі підготовки до життя у бурхливому морі сучасного техногенного світу. Проведення цього заходу сприймається як невід’ємна частина навчально процесу.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я