Декада циклової комісії соціально – економічних дисциплін.

Батьківська категорія: Новини

З 26 січня в Лебединському педагогічному училищі проходила декада циклової комісії соціально – економічних дисциплін. В рамках проведення декади були проведені ряд позанавчальних заходів присвячених визначним подіям історії нашої держави: урочистий захід до Дня Соборності України, урочистий захід до Дня пам’яті в’язнів концтаборів і жертв Голокосту, урочистий захід до Дня пам’яті Героїв Крут.

 

Були проведені конкурси стінгазет до всіх заходів. Для студентів були влаштовані перегляди фільмів «Цікаво про все – гроші» та «Права людини». Цікавою сторінкою декади стала презентація книги краєзнавця В.Ф. Пазинича «На камені вічності». Викладачі циклової комісії Кобзар Я.М., Гриценко К.Ю.,Пархоменко Т.М. та Венгеровський Я.С. провели відкриті заняття.

З метою перевірки рівня знань студентів були проведені загальноучилищні олімпіади з історії України та всесвітньої історії. Переможцем олімпіади з всесвітньої історії став Легкий Микола (411 гр.)    Переможцем олімпіади з історії України став Чикалов  Денис (121 гр.)

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я