Свято дошкільників

Батьківська категорія: Новини

Дитинство як двигун, рухає нами;

ніби коріння, живить усе життя.

Ш.О. Амонашвілі

Дитинство... Кажуть, що це найщасливіша пора життя. Але цінувати його ми починаємо тільки тоді, коли воно минає або вже пішло від нас назавжди. «Дайте до дитинства щасливий квиток», — просять деякі.  Саме екскурс в дитинство відбувся 4 грудня в актовій залі педагогічного училища.

Повернути всіх присутніх в  спогади дитинства: барвисті, духмяні й теплі вдалося творчій  групі  викладачів (Відюк Є.П., Ляшко Н.І., Ольховик Т.М., Завалій Н.П.) циклової комісії дошкільної та соціальної педагогіки, психології та окремих методик .

Участь у святі взяли студенти  222,  232, 241 груп, які спонукали пригадати  безтурботний час, коли ми пізнаємо світ за допомогою батьків, учителів, друзів.

Родзинкою свята став виступ вихованців ДНЗ "Калинка".  Творчі педагоги дошкільної установи  продемонстрували свої уміння працювати з дітьми, розвивати їх здібності.


Поділились своїми творчими надбаннями та умінням впроваджувати сучасні інноваційні технології вихователі ДНЗ "Ромашка" ( Лисянська Л.О., Гудим В.В.)

Ми мали можливість насолоджуватись співом нашої випускниці у складі народного аматорського пісенного вокального ансамблю "Кумасі".

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я