Знову наші серед найсильніших!

Батьківська категорія: Виховання

З 15 по 18 серпня 2013 року в Спліті (Хорватія) пройшов Чемпіонат світу по панкратіону, а також міжнародний турнір серед дітей 1998-2003 р.н. В змаганнях взяли участь більше 500 атлетів із 30 національних команд. Молодіжна збірна була представлена 58 спортсменами й змогла завоювати перше місце випередивши по кількості завойованих медалей команду з Росії та Хорватії.


Дуже приємно, що серед кращих спортсменів України опинилися і спортсмени, які навчаються та тренуються в педагогічному училищі під чітким наглядом тренера сумської ДЮСШ, викладача училища – Гавриша Сергія Григоровича.


Честь навчального закладу, міста, області та України захищали:

-         Головня Олександр (студент 431 групи);

-         Парненко Віталій (студент 411 групи);

-         Мельникової Яни (студентки 431 групи).


Вже в перший день змагань Парненко Віталій довів, що бути статистами на змаганнях наші спортсмени не будуть, виборовши в двох розділах грепплінга срібні медалі. В наступні змагальні дні, свій високий рівень підтвердив Головня Олександр, ставши срібним призером в розділі «АГОН». Завершила вдалі виступи наших представників Мельникова Яна, яка в розділі «ГРЕППЛІНГ НОУ-ГІ» завоювала срібну та золоту медалі, ставши чемпіонкою світу.


Нових вам успіхів та перемог в спортивній кар’єрі!

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я